Länge sedan!

Nu var de länge sedan igen, men mitt liv är lite upp och ner så jag har ingen ork till att lägga ner tid här... men ni ska få några rader nu tänkte jag för jag har ingenting att göra!

Tänk att livet kan förändras så otroligt snabbt, även fast man har väntat på att dagen ska komma, vill man ändå inte förstå att de är sant när dagen plötsligt kommer!
Jag vill inte inse! Snart är den underbara sagan slut!

nu ska jag göra ngt annat!

Pussss Amanda

Jag älskar dig Gustav mera än mest<3


vad ska jag ta mig till?

hur många är dagarna som är kvar? kommer jag klara mig igenom detta?

:(

/Amanda


....

Hoppet svek mig</3

Hemma från Fönebo!

Så nu har de sista pållarna från Fönebo flyttat hem, dvs Utina och Madonna! Så tråkigt att behöva lämna det underbara stället!  De blev självklart glada av att få komma hem och träffa kompisarna! Men jag tror de kommer sakna paradiset oxå! De kommer iaf jag att göra!


1000 tack till Jennie för all hjälp!

Och tack till Saralena för en underbar sommar och för att Du har gjort den till den bästa!<3


I morn ska vi in med Prinsessan till Kliniken och kolla hur de står till med hältan! Håll tummarna för oss!:)

men nu ska jag lägga mig och kolla på en film!

Ha de bra! Pussss<3            


Bruten lilltå och vovve vakt!

De är ungefär så de är=p Härom dagen lyckades jag slå i lilltån som blev blå och typ bruten... Sedan så har jag haft söta lilla Safira här sedan i onsdags! Mysigt mysigt! Är som att ha en liten bebis hemma... bara massa bus!

Idag har jag varit med min Älskling och varit på "Möte" me chefen! Älsk skulle dömma fotboll i iggesund så då följde jag och Safira me och kollade och höll Fredrik sällskap! Trevligt(:

I morn så bär de av mot stugan över dagen för att träffa kusinerna och Moster. Sedan på kvällskvisten blir det nog till att umgås med mina kära vänner. Om inte min pojk tittar förbi!

I övrigt så ser övervåningen ut som en enda stor röra! Kläder och grejer överallt, färgburkar och penslar mm.... men de blir nog bra!

Nu ska jag ut me Safira en sväng!

ha de bäst!
/Amanda                       Älskar min G<3

Tvättdag...

Idag står det tvätt på schemat är inne på 2:a maskinen nu! Och den borde vara klar när som helst så då blir det till att tvätta en tredje... Har inte så mycket rent just nu....men snart så!

Iaf så är det lite irriterande... jag har ju inget eget rum för tillfället, jag delar med bror då vi håller på att byta rum. Vi bor nu i hans gamla rum som är som en enda röra!  Men det blir nog alldeles säkert toppen när det är klappat och klart!

Igår åkte jag Jennie och Johnny till Fönebo och plockade av prinsessan hennes skor då hon hade tappat en sko fram... Tittade även till de andra pollarna. Dom är ju nu 4 brudar i paradiset istället för 3. Frallan kom i söndags kväll... så nu har de mycket sällskap av varandra! När jag kom hem så åkte jag och pappsen till en stor parkering och provade att köra lite bil... så nu börjar det på allvar... Körkortet here I come! Och people watch you!

i morgon på morgonen eller på eftermiddagen kommer Safira till mig... hon ska bo här till på söndag för hennes matte har åkte och latat sig i utlandet! Så nu blir det till att vara hundvakt!

Nu ska jag gå ner och kolla om tvätten är klar och om den är det så ska jag tvätta en vit tvätt sedan är jag klar!

Pusssssss/Amanda             Älskar min Prins<3

Camping, sjukhus, björnpark, fiske mm...

Ja de är en del av allt som jag hunnit med under några underbara dagar på semester i Dalarna med Älsklingen och hans familj! Vi började vår resa i torsdags förmiddag, vi begav oss mot Våmhus camping med Dagny och tusen och en natt dunkande ur högtalarna=P!de var  lite halv taskigt väder men underbart sällskap! Fredagen skulle ha spenderats på leksandssommarland. men pga vädret åkte vi till björnparken istället! Riktigt roligt! Det var tänkt att vi  ungdomar skulle ha varit på leksandssommarland på lördagen ist, men natten mot lördagen fick jag och min älskling och hans pappa spendera på Mora lasaret, pga av att älsklingen fick problem med gallan! Plutten min<3"/ men tack och lov så fick han följa med oss tillbaka för han mådde lite bättre! Så vi var väl tillbaka vid 05.00 så vi orkade inte upp och åka och ha roligt! Men de andra åkte istället! Innan hemresen så träffade vi någon bekant till dom och fikade sedan begav vi oss hemåt, slocknade typ direkt efter middagen när vi satt oss i bilen och sov i 1,5 timme! Kom hem till krusänga vid halv 11 typ... så vi titta på lite tv sedan så blev det god natt ! Söndagen började typ halv 1 då vi vaknade till liv.... blev lite slappt och på kvällssidan så åkte vi till Älsklingens morfar och fiskade! Gissa vem som fick den första, största och flest fiskar då? Jo JAG=P haha! På vägen hem, hitta vi ett påkört råddjur! Så vi kom väl hem runt halv 11 sen blev de te och macka och mys vid tv sen somnade vi väl runt 1 kanske! I dag så var de fint väder, blev till att läsa bok då älsklingen fixade i skogen... sen så vart det massa mys<3 Älsklingens pappa skjutsade hem mig när älsklingen skulle i väg och dömma! Snäll svärfar man har(;

Kameran har varit med i helgen men tyvärr så finns inga bilder att visa=P haha

Tack Älskling dessa underbara dagar!<3 De har varit bäst!

Jag älskar dig(L)<3

Pussssssssss/Amanda


RSS 2.0