Underbara dagar...

Nu var det ett tag sen igen, jag och min bror har börjat vårt projekt med att byta rum men självklart med hjälp av pappsen! Just nu så bor vi i mitt rum medans pappa tapeterar i mitt nya rum... Så de är inte mycket sväng yta i mitt rum inte!

I helgen var vi på 50 års fest i Arnön mycket trevligt!(;

Och sedan har det blivit lite ridande på Maker(;

Igår for jag till älsklingen och myste framför beck med en kopp te(; sov över där! Massa mys<3 På torsdag bär de av med hans familj till Dalarna ( Leksand). Kul kul(:

I kväll fick jag och steph låna pappas stora caddy och åka till fönebo i(: Massa mys att träffa min prinsessa! Först hitta vi inte Madonna.... Hon var putsveck=P Men sen hitta vi henne!

Och nu sitter jag här och pratar med älsklingen och ska snart duscha!

Ha de bäst(;

Pusssss/Amanda      Älskar min prins<3

Falurödfärg=P

Kvällen igår spenderades me Älsklingen som kom vid 9, tittade på crossroads och sedan vart det till att sova, skulle ju upp och måla bräder till de nya hagarna! Så vi 10 typ träffades jag och Stjärtis on da bänk och sedan så började vi kladda på alla bräder med Falurödfärg=p haha

Och nu sitter jag här och ska inom en snar framtid bege mig till stallet igen och rida Maker! (:

Tack Älsklingen min för en mysig kväll/natt!

Pusss/Amanda              Älskar min G<3

Grillkväll x 2

Japp de stämmer jag har haft en helt underbar helg, i fredags så var mina kära vänner och Älsklingen hos mig och grillade och pratade och hade det allmänt mys, med mkt flum haha ingen vet! Men underbart skoj var det och måste verkligen göras om snart!(:
I går åkte jag till älsklingen vid 10! Hjälpte honom med lite småsaker, åkte och hämtade kol och grill med Gustav, Albert och Malin  och sedan åkte vi med hans mor och handlade mat inför kvällen då några ur BF skulle komma och grilla med oss! Iaf så vart det underbart lyckat(: Massa prat, volleyboll, bad och god mat!(: Sov hos Älsklingen<3 Och idag så bär det av mot paradiset med Stjärtis(: och ÄNTLIGEN får jag träffa min Prinsessa!<3

Ha de bra!

Kramar/Amanda                  Jag älskar min Gustav mest av allt<3

Gott å blandat!

Juste glömde berätta, igår kom Madde förbi och det blev massa snack och skratt, vi cyklade sedan ner mot statoil och mötte Faller och köpte glass och sedan så träffade vi Friberg, Sebbe och André. Men André och Sebbe skulle hem så vi andra fortsatte och satt och snackade ett tag. Madde sov hos mig! Mys(; Länge sedan vi hittade på något!
Måste göras om!(:<3

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Jag saknar min älskling<3 Men jag har hört att det kan vara bra att sakna varandra ibland så att man verkligen kan känna efter och inse hur mycket man faktiskt älskar sin älskling=p Så detta kanske är nyttig, vem vet?? Men uscha vad jobbigt det är!
Hoppas vi ses snart!

Jag älskar min Gustav<3

Sov gott dröm sött!<3

Pussss/Amanda

Gamla goda tiden!

Ååå vi ska grilla, softa på maln, åka bort någonstans och glida runt på stan om nätterna!
Precis så lät det i vintras/våras bland alla kära vänner i gänget! Vi sa att sommaren 09 skulle bli den bästa!
Ja, hur blev det med det egentligen? Typ halva sommarlovet gått och vi har typ inte gjort någonting, förutom att glo film!
Men i kväll tog vi våra cyklar och cyklade ut mot maln och badade, skoj skoj! Efter någon timme av bad och skratt bytte vi om och styrde av mot skutan för att käka glass! Gottigotti! Sedan drog vi hem till Westners place och bara var och snackade! Mys<3 men nu har vi lite inplanerat iaf, blir troligen en grillning och tältning! men vi ser som sagt vad som händer!
Men iaf det var så jävla roligt och mysigt! Som på den gamla goda tiden!
Men nu ska jag förmodligen lägga mig i sängen och försöka sova!

Ha de bäst!

Pussssss/Amanda                  Älskar min G<3


Borta bra men hemma bäst!

Då är man nyss hemkommen efter några dagar borta...
Började helgen hos Älsklingen, vi var på Dellenbaden med Karin och hans familj och kollade när Fredrik och Oskar spelade! Duktiga pojkar vill jag lova!
Efter det satte jag och Älsklingen oss på bussen mot Hudik! Blev lite mat och glass på möljen med Steph och Henke, sen for vi hem och myste, tittade på film och badade bubbelbad! Mys<3
Lördag morgon hämtade "Rune" upp och och skjutsade oss till bussen, tog den mot Kuggörarna för att vara med i årets upplaga av "Bålsökampen"!  Ja, hur det gick kommer jag inte riktigt ihåg! Tror barnen vann och vuxna förlorade!
Sedan tog vi båten till vår älskade ö! Massa mys,bad och god mat! Sedan så vart de trivselkväll med Janne Kranz och Jetset! Nice nice, lite dans! Älsklingen gissade på hur många godiskulor det kunde vara i glasburken. tror du inte pojken vann den? kommer inte ihåg hur många han chansade på eller hur många det var i burken! Men kul vare! Och lite STOLT blev jag faktiskt(: Kom väl hem runt 12 halv 1!
Söndagen spenderades med min moster och mina kusiner från 08:a land som kom ut! Mys mys!
Och på måndagen tog jag och älsklingen 4 bussen in till stan igen, han fortsatte hem till sig och jag åkte åkte hem och packade om väskan för att sedan dra till utina och Fönebo med Stjärtis(: Vi började vår resa på ICA då vi handlade lite gott(: Väl framme fick jag träffa min gofia(:<3 Sen mitt och Stjärtis försök till att  göra köttfärsbiffar ska vi inte ens prata om=p men bra blev de!
Massa mys med film och gotta!
Och nu sitter jag här och väntar på att tvätten i maskinen ska bli klar!

Ha de bra så länge!

Ett stort grattis till steph på 19 års dagen!

Pussss/Amanda                                  jag älskar min Gustav<3

Home again!

Ja då är man hemma en sväng från paradiset! Helt underbart, massa bus och mys och massa bad!
Som inatt då vart de natt dopp och popcorn! Somnade väl vid 04.00=P
Och ¨massa mys med goshästarna!(:<3

Men nu sitter jag här och lyssnar på musik och väntar på min prins!!

ska väl ner och käka ngt!

Pussss/Amanda

Fönebo med Stjärtis(:

I morn bär de av mot paradiset, massa mys! underbart att träffa Utina igen och sedan ett STORT + att få träffa Stjärtis(:
Då blir de sena kvällar med tv-tabell och massa svull!
Nice!


Min Stjäris=p

Till helgen bär de av mot stugan med familjen och troligen Älsklingen!
Bålsökampen och pubafton och massa mys<3
Sen på söndagen kommer troligen moster A och kusinerna upp! Nice nice(:

Men nu ska jag gå å sova!

Sov gott!

Pusssar/Amanda                            Älskar min prins<3


Dumma vädergudar och usch och fy för humlor och getingar!

Är det så att sommaren tänker bli sämre med regn och åska efter denna vecka... då vet jag inte vad jag gör!  Hela denna vecka åt helvete och sen kommer det regn... lr vaddå?  hoppas iallafall på det bästa!

Och sen vill jag avsluta med att jag hatar humlor och getingar! Hela denna vecka har de kommit en brrrrrr insurrande genom fönstret på morgonkvisten.... psyk! Måste inskaffa ett myggfönster... annars dör jah=p

Vi höres!

Pussss/Amanda

Älskar min G<3

RSS 2.0