22 månader<3



1 år och 10 månader tillsammans med världens bästa älsklings Gustav <3 <3 <3 Älskar dig <3

<3



Jag älskar dig Gustav <3  Till vägen och livets slut ska vi följas åt, du är min andra hälft<3 Finns ingen som DU<3
Alltid vi 2 <3 Kyssssar din Amanda <3


Vovve vakt!

I lördags eftermiddag kom Safira hit och ska bo hos oss tills söndagen den 15 augusti :) I lördags kväll så åkte vi till älsklingens place, och igår så var vi i Vallsta och kollade när älsklingen dömde fotboll, sen så blev det middag med hans lillebror och pappa och sen så åkte vi till stan och jag tränade dressyr med Zorro i ridhuset. Red igenom LB:2 och det gick as bra för att vara första gången vi red de programmet och första gången vi red program efter sommaren. Sen hade vi ju världens bästa DJ oxå :p haha Stjärtis!

I morse så lämnade jag älsklingen hemma med Safira och åkte och körde bil på körskolan och sen så hämtade älsklingen mig. Sen åkte han hem för att trava ved med Jocke.

Nu sitter jag här och funderar på att äta lunch och sedan ta en promenad med Safira. Borde ta en tur i skogen med Zorro oxå, men känns inte så lockande i regnvädret!

Nu har iaf startlistor inför helgens tävling kommit ut och det ser väl bra ut! Vi hoppas på att hästen sköter sig och att vi förbättrar våra resultat :)

Men nu kurrar magen och ropar på mat, vi hörs!

På återseende!

Pussåkram/Amanad

En seg dag

Idag har det regnat nästan exakt HELA dagen, åkte moppe till ica för att köpa lunch vilket resulterade i att man blev dyngsur trots att jag hade regnkläder.

Vaknade iaf upp bredvid älsklingen i morse, men han åkte runt 12 för han skulle hem och trava ved. Så min dag har bestått av soffan och massa olika tvprogram och filmer.
En av dom hade genre drama. Den hette Hans vilda hjärta. Värd att se kan jag säga, super bra film!


Sen vid halv 7 åkte jag till Zorro och red en sväng, gäller ju att få pollen i tävlingsform. Vilket inte är det lättaste då betesformen sitter i. Men det går sakta men säkert framåt iaf och tävlingen är ju inte förän den 15. Men med lite kraftfoder och ridning varje dag så blir det nog bra. (Hoppas jag).

På lördag så kommer Safira hit och ska bo hos oss i en vecka för hennes mattar och husse ska åka och lata sig i utlandet.
 
Safira

I morgon är det dax för ännu en körlektion på körskolan, vill bli klar NU! men inte så mycket kvar tack och lov! Börjar bli segt nu...

Sov gott nu alla glada!

Pusss

Älskar min Gustav <3


Saknar dig min skatt <3



Jag älskar dig Utina <3

Försöker igen...

Jag gör ännu ett försök, glömmer alltid bort att blogga eller så har jag inte lust till det... Just nu sitter jag här och väntar på min pojk som är ute och springer!

Idag så var kusinerna här på besök en sväng, trevligt då vi inte ses allt för ofta eftersom de bor i Stockholm.
Stjärtis och jag tog våra fyrbenta vänner och red en sväng på utebanan... Länge sen nu vill jag lova... Men dax att tagga till för tävling den 15 augusti i Jättendal :)

(Bild från Nytorp)

I morn blire körlektion, ridning och ett besök på XYZ och sen får vi se om jag får träffa min pojk.

Ha det bra!

/A


RSS 2.0