Safira vakt...

igår kväll kom Safira hit och ska bo här tills i morgon! Mysipys!



Idag åkte jag till stallet en sväng men orkade inte rida är inge pigg alls, och frågan är hur ska min kropp och framför allt hals orka jobba mellan 2 och 8 i morn?? De lär märkas!

Just nu sitter jag och äter lite godis och håller en tumme för att min pojk kommer in till mig... men vi får se hur de blir!

Igår red jag på Zorro ute, lill dampet mitt... han var lite pigg och sprang runt och små pep hela tiden... sen träffa vi en spark... Gud så läskigt det var.

Hoppas att jag blir frisk snart så jag kan andas sova och äta som vanligt... just nu hostar jag och snorar enbart! As irriterande...men det blir nog bra;)

Iaf så har det kanske löst sig så jag slipper läsa matte B nu i 2:an och kan göra det efter skolan... ja jag förstår att ni kanske tycker jag är dum som väljer att läsa det efter skolan, men det är nog enda chansen om jag ska fixa de för just nu går de inte... alldeles för mycket... så tror hellre jag fixar de efter skolan när jag inte har något annat ämne att fixa... men vi märker väl så småning om!

Men nu ska jag ner och kolla vad busfröet hittar på...

på återseende!

Pusss/Amanda





Host host host...

Att hostan aldrig vill lämna mig? Inte förkylningen heller verkar de som... vad ska man göra? Knarka piller, honungsvatten och halstabletter är min drog för tillfället!

Idag kom det ännu mera snö fallande från himlen... tänker de aldrig ta slut??

snart slutet på veckan och jag ska njuta av helgen!

Blev ett kort inlägg men alltid något! Sov gott, Pussar och kramar!


Stackars hals...

Här sitter jag och dricker honungsvatten för att lindra mitt hals ont... har ont i halsen och att stå och hålla lektion i 8 h på två dagar  är ingen hit precis... Det har varit as roligt och de har varit så duktiga så... men halsen har ont nu och vill inte säga så många ord!

Idag har jag varit första dagen i skolan efter att ha haft praktik i 6 veckor, jullov i 3 veckor och varit utomlands i 1 vecka, så sammanlagt har jag varit borta ett helt sommarlov därifrån! Jätte ovant vill jag lova att försöka fokusera på skoljobb och lyckas komma i tid till lektionerna! Haha de flesta kom försent!

Jobbade åt Soffan idag och sedan så vart det ridning på mitt marsvin(Zorro) haha... Fråga Jessica så får ni svar på varför han kallas de:P haha

Nu ska jag lägga mig i min stora tomma säng, ingen Gustav att gosa ner mig hos:( han sover sött i sin säng i Krusänga nu!

På återseende!

Sov gott! Kramar Amanda

Busspyor!

Eftermiddag och kvällen spenderades hos älsklingen, massa mys på det<3 My life would suck without you darling<3

När jag skulle åka bussen hem möttes jag av alla fulla ungdomar, i näsviken höll vi på att krocka med en annan buss och strax efter forsa folkhögskola spydde killen framför mig ner hela sätet + golvet. Höll på att kräkas, och alla förstår ni nog vrf! Busschaufören sa, du har två val, städa eller kliv av... kille decka, vid apoteket i stan när alla hade klivit av vaknade han till liv och skrek "stanna stanna pling plong". Haha asg!

Men asså jag fattar att dom som kör bussar på nätterna tycker det är vidrigt!

I morn står det us-möte + jobb på schemat, sen får vi se om min älskling tittar förbi! Hoppas det :)

Tack för en underbar kväll älskling<3

sov gott alla!

pussss


Over and out!

Ja jag har gjort mitt på Mo skola, 6 veckor har passerat! Fick några fina saker av barnen idag, dom hade gjort ett häfte där dom hade skrivit fina saker om mig... fan att man är så blödig av sig att man typ börjar tjuta och barnen tittar förvånat på mig...Sötnosarna! Massa kramar och frågor idag... men jag är så välkommen tillbaka och hälsa på, så jag hoppas jag hinner med det INNAN Mo skola lägger ner! Kommer bli konstigt att gå till skolan på måndag och inte få åka till Mo och träffa alla goa barn! Men tillbaka till verkligheten som det så fint heter! Iaf så är jag grymt nöjd med min praktik:)

Idag har jag ridit Zorro och han är mycket bättre i benet! I går var jag duktig och städade hans skåp oxå och idag ska jag tvätta schabrak... känner mig så duktig så! :p

I kväll så har jag varit ute och övningskört med pappa, fick till och med äran att köra caddyn :) Stolt!!! Haha

I morgon blir det stallet och sen hoppas jag att min pojk har tid med mig, har inte setts på 3 dagar och jag saknar honom så sjukt mycket! kan man vara beroende av sin pojk eller flickvän?? haha

Men nu ska jag köra igång första tvätten med schabrak!

Seee ya!

Pussssssss

1 enda dag återstår:(

Så tråkigt och förjävligt är det att min 6 veckor långa praktik är slut i morgon klockan 14.00. Back to school again:( VILL INTE VILL INTE...
Fick mitt omdöme idag av min handledare, det var så fint så:) har gjort 167 h och 50 min. (145 var minimum).
Lätt det roligaste som hänt idag i lärarrummet på praktiken... Dog av skratt och kaffe över hela golvet:p

Längtar så jävla mycket efter mitt körkort, så fort jag sätter foten och utanför dörren och inser att jag ska gå... kommer tanken tillbaka... TÄNK AMANDA, TÄNK OM DU HADE ETT KÖRKORT OCH KUNDE TA BILEN ISTÄLLET?
Sjukt irriterande, måste fan ta tag i de jävla kortet ordentligt!

Iaf så ska jag maila en arbetsplats och föreslå mig som sommarjobbare :p vad tror ni om det? Vore nice att jobba där! Kanske något blivande yrke?

Nu på eftermiddagen tänkte jag åka och kolla hur Zorro mår och ta hand om honom, sen ska jag städa hans skåp och få lite ordning och reda på saker och ting! Sen så blir det hem och skriva klart planeringarna och informationslapparna om ridningen! Mycket som ska göras :P men känner att idag är det en sådan dag som jag känner för att vara lite pysslig!!!

Att göra listan har krymt igen.... LOOK!

Att göra:

* Matte uppgift
* Matte omprov
* 1uppgift
* 3 obs
* Leif sammanfattning
* Leif film

* Trafikprov

Så lite ordning och reda på mig är det allt ändå!!!

Igår var farmor, farfar och mormor här på middag, för pappsen fyllde ju 47 bast för x antal dagar sedan, börjar närma sig 50 farsan med:p haha Hemskt vad dom börjar bli gamla och snart blir jag 1 år äldre oxå och närmar mig vuxenlivet... shit asså var tar tiden vägen???

I helgen så hoppas jag att min pojk är kry så vi kan träffas! Har ju Sommaren med Göran som vi skulle ha sett på bio som vi aldrig hann... så blir väl till att se den tillsammans:) Mys! Men vi får se hur bubben min mår!

Jag älskar dig Gustav<3


Nu ska jag ta mig lite fika och bege mig till stallet för att dona lite!

Ett inlägg kanske kommer i kväll:)

På återseende!


Pusss/Amanda

De börjar arta sig mina vänner...

Jag har precis pluggat klart och ännu en del i min planering är klar, duktiga jag:p

Att göra:

* Matte uppgift
* Matte omprov
* 1uppgift
* 3 obs
* Leif sammanfattning
* Leif film

* Trafikprov

Skönt när man börjar beta av lite så det inte blir så mkt kvar!

iaf så är Zorro varm i ett ben och mamma halt, vi hoppas dom kryar på sig!

Sov gött

På återseende!


Pussss


Varm choklad...

Ja här sitter jag med en kopp varm choklad och ska snart bege mig till stallet, Igår hoppade jag och Zorro tillsammans med Jessica och Frasse för Hasse! Var super skoj och vi var enligt Hasse "jävligt bra" :) Så det var skoj, blir hoppning om någon vecka igen:) Taggad!

Idag blir det Zorro och jobb mellan 3 och 8... Lite förbannad på datorn som inte tillåter mig att skriva ut planeringarna!

Sista veckan på praktiken nu då, sen tillbaka till det verkligen livet! Usch och fy jag vill INTE! Så underbart kul på Mo! Men men... sen har jag lite att göra denna vecka oxå... massa plugg... mindre populärt vill jag lova!

Ska se om pappa har lust att övningsköra något med mig idag, vore ju uppskattat!

Att göra listan har krymt i alla fall kolla:P

Att göra:

* Matte uppgift
* Matte omprov
* 3 uppgifter
* 3 obs
* Leif sammanfattning
* Leif film
* Trafikprov

Känns ju rätt okej, men mycket kvar! Hm... Sätt fart Amanda:P Haha

Vi höres!

Pusss/Amanda





Nu j*vlar...

Nu ska jag ta tag i allt som måste göras! :)

*Skriva in mig på trafikskolan
*Lösa licens
*Plugga
*Städa
*Jobba i hop pengar
*Titta efter sommarjobb

Och säkert lite till som kommer behövas göras... men nu så ska vi fixa detta! GE MIG KÖRKORTET NU:D

Jag älskar min G<3


Usch...

Då har man klarat av ännu en dag, men fan jag är inte på topp! Mår illa och ont i nacken och oroar mig för trafikprovet i morgon!  Kommer jag ens att klara de? hm?????

Men men de går som de går... har iaf en liten plan... jag ska försöka fixa så att jag har körkortet i handen i april typ! Jag ska kämpa för det!

Jag har inte träffat min Älskling sen i fredags, saknar honom jätte mkt! <3

Nu ska jag göra lite fika och sen åka till Stallet och motionera hästen och gå på P-stalls mötet!

På återseende!

Pusssss

Vardag och allvaret har börjat...

Ja då har man klarat av första dagen på praktiken och 9 dagar återstår... vart tog dessa 6 veckor vägen? Snart slut ju:o

har tränat för Wikner idag, Zorro var super duktig :) På lördag blire skuttning med Frasse och Doktorn för Hasse :) skoj skoj:)

Allt knallar på snart är sommarlovet här igen, dagarna, veckorna och månaderna bara svissar förbi :p helt sjukt!

Men nu ska jag lägga mig i sängen och plugga lite trafik och ta tag i detta jävla körkort snart och skriva in mig på tafikskolan!
18 snart ju vafan:P haha

Seeya!

/Amanda

SUCK!

För mycket just nu... varför har jag inte gjort det tidigare? Panik... att jag ALDRIG lär mig:S

* Matte uppgift
* Matte omprov
* 3 uppgifter
* 3 obs
* Leif sammanfattning
* Leif film
* Trafikprov

Asså listan kan bli lång....


Ses och hörs!

Jag älskar min Gustav<3

Bye!

Jag vet vad jag har att göra...

Helgen kommer bestå av arbete och mys! Jobba på ULK kursen lördag och lektioner på söndag... Skoj skoj, money money:) Vilket behövs, har licens som ska lösas, mobil som ska fyllas på, hästmat som ska köpas, ja ni märker... pengar behövs på kontot!

Idag har jag ridit och donat på i stallet, och planerat söndags lektionerna som jag ska ta över efter Jennie:) kommer bli grymt skoj! Tror jag:P haha

Nu ska jag ner och duscha!

See ya!

Pusssss

Fy fan för kylan och ut med julen!

Åkte till älsklingen i onsdags kväll, massa mys och torsdagen spenderade jag med en bra bok under filten hela dagen medans älsklingen och Oskar fixade med skotern...Sen plundra jag och Oskar granen och plocka bort allt pynt. Var för jävla kallt var inte ut på hela dagen:P
Satte ut en fot genom dörren då jag hjälpte älsklingen att kasta ut granen som barrade fint och hade gjort sitt:P

I morse klev vi upp tidigt för att ta 08.15 bussen in till stan... älsklingen skulle till S-hamn och jag skulle träffa min handledare och bestämma lite inför dem kommande två sista veckorna på praktiken:( Sorligt... vill inte tillbaka till skolan... Trafikprov på hela boken på onsdag sista i kursen så borde plugga men ORKAR INTE!

Men nu ska jag åka till Zorro och fixa lite!

På återseende!

Bye bye!   /Amanda


Trettondagsshowen över igen!

Ja då har vi klarat av ännu en julshow, och bra var den trots lite förseningar och avramlingar:)
Alla kämpade på och donade trots termometern som låg runt -20.
Men nu kan vi iaf pusta ut och lämna all planering:)

I kväll drar jag mig till krusänga tror jag, bara mysa och ta det lugnt och inte ens behöva tänka häst!

Mamma och pappa hemma igen och bror på väg så nu är huset fullt igen! :)

Men nu ropar mamma att det är mat, bäst ja springer... hungrig mage:P

Höres!

Pusss/Amanda

Lite nytt:)

Sofie har varit i farten som ni ser och snyggt till lite här på bloggen:) Tack gumman!

I morn är de dags för den årliga trettondagsshowen på stallet, så bäst man taggar till lite nu!:p

Blev ett kort inlägg men klockan tickar!
Sov gott!

På återseende!

Pusss /Amanda

Renovering på G !

ny header upp inom kort! / Sofie :)

4 månader...

Tiden passerar och snart kommer pensionen... det känns verkligen så! man hinner inte med någonting!

Idag är det 4 hemska månder sedan min Utina somnade in:( R.I.P Utina<3 Saknar henne så!<3

Igår var mina kära vänner här och spelade spel och snacka massa skit, skoj skoj! Sofie och Jossan sov över, blev massa prat fram till halv 5... massa skit snack och sånt som vi tjejer alltid pratar om:P  underbart är det att alla vi lyckas hålla kontakten! Mest besviken över att du och jag plötsligt inte har något gemensamt och att vi plötsligt inte verkar vara vänner längre... känns inte så jätte roligt efter allt! Men vad gör man? jag har gjort vad jag kan för att få dig att förstå att du är min vän och att jag behöver dig, men det verkar inte ha fastnat innanför pannbenet på dig! Men men...

Nu ska jag göra annat än datan... laga mat och vänta på älsklingen:)<3

Seee ya!

Bye!

2010!

Idag är det 1 januari 2010, igår var det nyårsafton och en helt underbar kväll med folket och min Älskling<3 Det var för jävla kallt i snöstormen med kärleken värmde! Allt var så perfekt!<3 Kvällen avslutades med varm o´boy och mackor hemma hos Friberg tillsammans med älsklingen, Sofie och Friberg själv! Mys<3

Vaknade i morse vid älsklingens sida, finns inget bättre! Han är min stora kärlek! Han får mig att känna mig trygg, han är min klippa i stormen och han ställer alltid upp för mig och finns för mig dag som natt<3
Jag Älskar min Gustav<3

Tack ALLA Underbara männsikor för ett underbart 2009!

I morgon är det KM i dressyr 2009 som står på schemat, så bäst man taggar till och letar fram tävlingskläderna! :p

Men nu ska jag ta och göra mig varm choklad och värma rispåsen!

På återseende!

Bye bye!


RSS 2.0