Back to the rain and hell after a week in the heat ...

Ja, då har man ingen utlandssemester att se fram emot längre... trippen till Teneriffa och Los Gigantes har passerat! Kom hem i måndags natt och landade på Arlanda vid 21.30 tiden. Veckan har varit både mysig och lite jobbig... (JESPER var ju me:S Jobbig unge).
Iaf så var det underbart med värme och vila och att ha med sin underbara Älskling<3
Under veckan så firade vi mammas 50 års dag, var på vattenlander Siam Park för j*vla kul vill jag lova, måste upplevas, sen så åkte vi ut med en båt och kollade på delfiner och valar. Sen så åt vi självklart massa god mat och badade mycket. Ca.30 grader varje dag och bara en liten skvätt regn på tisdagen.. varade i kanske en ½ timme. Massa mys på veckan<3



Nästan gång åker bara du och jag Älskling=P<3

Ha de bäst!

Pusssss

Om 1 vecka...

Ja som sagt om 1vecka vid den här tiden då sitter vi förmodligen på någon restaurang nere i Teneriffa och käkar en god middag! Hur nice som helst att få lämna Sverige och Hudik för ett tag och ladda om batterierna.
Underbart<3

Hela helgen har tillbringats med Älsklingen, vi har firat Oskar, nästan jagat, varit hos hans Morfar, kollat på film, ätit massa godis, varit i stallet och bakat kladdkaka! Hur mysigt som helst att få rå om honom! Det enda som har varit negativt är att jag har mått lite piss efter vaccinationen mot nöff nöff. Men de är något man får ta. hellre de än att få influensan.

Stort tack till Stjärtis och Mamsen som hade hand om Zorro!

I veckan så har jag utvecklingssamtal och massa plugg och grejs som ska göras innan vi sedan laddar för spökkväll på stallet på lördag och sen vid 03.00 på lördag natt bär de av mot Stockholm Arlanda och sedan så åker vi mot Teneriffa(:

Men nu ska jag käka lite kladdis och kolla på ensam mamma söker!

/Amanda



Snorig och feber=(

ja, då var man sjuk!
*SUCK* men hellre sjuk nu än när vi ska åka till utlandet... så de är lite positivt iaf!
Så idag sov jag ut och tog en varm dusch och kollade lite på tv... men nu ska jag sätta mig med lite läxor... har ju lite som ska göras innan jag ska åka utomlands! Lätt värt allt slit, för att sedan få slappa i solen med älsklingen i en hel vecka!

Måste bara berätta igår kom älsklingen förbi med en bukett blommor, hur rörd blev jag inte? Hur gulligt som helst! Jag är så jävla lycklig tillsammans med honom, han är mitt ALLT! Älskar dig Gustav<3

Sen måste jag nämna att jag har sjukt underbara vänner som ställer upp för mig nu när jag är sjuk!
tack till Jennie och Saralena<3

Men nu säger magen att den ä hungrig så jag ska göra lite käk och sedan plugga lite!

ha de bäst! Pussss hej<3

Finns de någon där uppe?

ja den frågan ställde jag mig 2 dagar i rad... Torsdagen började med att jag fick veta att min lördag inte skulle bli som den hade tänkt... sen bokades hovis fel dag... men hästen måste ju skos.... sen fredagen så kom hovslagarn tog 2 h och han glömde skor hemma och jag blev irriterad... sen när jag skulle rida gick zorro från ohalt till lite halt till snorhalt... så då fick hovis faktiskt lov att komma tillbaka! Ni kan ju tänka er vilket humör jag var på för er som känner mig!

I övrigt så har jag gått en förberedande ridledarkurs på klubben tors-fre med Saralena, micaela och massa andra tjejer från andra klubbar... det var superroligt:)

Idag så blir de till att handla mat till pollen, städa,plugga och stallet...och sen får vi se om älsklingen kommer hem!

Men nu ska jag göra ett ryck! ha de bäst! Pussss hej

Älskar min G<3

RSS 2.0