Rygghelvete...

Har fått problem med ryggen, varit på två behandlingar och den sista igår... idag mår jag skit, mår illa och öm och värk i ryggen. Hoppas för allt i världen att de går över snart...

Snart är det dax för ett välbehövligt lov, i en hel vecka... ska bara vara och njuta!

 I helgen firar jag och älsklingen 2 underbara år tillsammans <3 helt ofattbart att tiden har gått så fort, älskar han bara mer och mer för varje dag som går! :)


I morgon är jag ledig och då ska jag försöka få undan lite plugg och sådär... så jag kan njuta av lovet :)

Ha de bäst så länge!

/A

Torsdag igen...

Ja då var det tordag igen, veckorna går så fort... och jag har egentligen massor med plugg som ska göras men jag orkar inte... Idag står praktik på schemat :)

Undra vad vädret tänker bli då? Skulle ha snöat i natt, men verkar inte som det gjort det! Men kålsvart på himlen nu... kanske regn???

Aja...höres

Bye


Börja i tid?

Jag är alltid ute i sista stund, nu ska jag sätta mig med etologin som ska vara klar i morgon och jag har inte ens börjat... att jag aldrig lär mig?

Har religon, turism och svenska nästa vecka, undra om jag kommer ta tag i det i tid??

Så less på mig själv och min planering!

/ A


Mitt <3

'


Älskar dig hjärtat <3 du är mitt allt <3

Pusssen<3


Kommunikation?

Ibland förstår jag inte vad folk tänker med? Envägskommunikation fungerar ju inte, måste ju kommunicera med varandra! Var ett sådant exempel i morse... tur att det löste sig ändå!

Nu sitter jag här, nyss hemkommen från Nyponrosens förskola! Där jag Josefine och Malin pratat lite och informerat om våra ledarskapslektioner.

Nu borde jag egentligen åka till Zorro och mocka och dona, sen blir det jobb och sen ska jag praktisera på stallöppet, allt för att få ihop lite timmar :) ska ju få ihop 300 timmar tom vecka 17.

Efter stallet blir det Steph för hela slanten, hon ska göra om mina naglar :) börjar ju växa ut nu! Men i kväll blir de fina igen :)

Nu ska jag göra någon nytta!

BYE!

Berg och dalbana!

Ja så känner jag att mitt liv är just! Som en berg och dalbana på Liseberg, upp och ner!
Skolan går väl ganska bra, dagarna flyter på och jag försöker vara närvarande på lektionerna och göra det jag ska! Men de känns fortfarande inte okej, mycket skitsnack och massa tjaffs och jag känner att jag orkar inte engagera mig längre...Sen vet jag inte om jag ska åka till England på praktik i vår eller inte... beslutsångest.se!Sen går körkortet trögt! Vill bara få skiten ut världen! Hästen är till salu igen och jag har bestlutsångest!

Många tankar snurrar i mitt huvud, så är det nog för de flesta antar jag! Men det är bara för mycket nu!
¨
Jag har i alla fall världens bästa vän!


Dagens + är Stjärtis :)


Nu ska jag krypa ner i sängen!

Natti natti!



Livet just nu...

Sitter vid datorn och borde egentligen plugga, har trafik, svenska och etologi! Men finns ingen motivation :( Men måste snart ta tag i det i alla fall.

I morse ringde klockan 05.45 och det var dax att kliva upp och åka till de 4 benta vännerna och mata dem och släppa ut dem. Det var riktigt roligt och super mysigt kan jag säga :) Länge sen jag hade morgonfodring! Var i alla fall klar med allt vid 08.45 så då tog jag med mig min Zorro ut i skogen på en tur :) mys :)

På lördag är det dax för tävling igen, denna gång på hemmaplan :) Både skoj men även lite nervöst! Vi får hoppas på att Zorro sköter sig!

Har en stor fundering och väldigt mycket beslutsångest över en grej, vissa säger ja, andra nej och vissa jag vet inte... bestäm själv. Lätt att ta beslut va? Men i så fall blir det inte förän efter jul!

Nu hoppas jag att min älskling tänker vakna snart, han var nattvakt i Undersvik i natt på ett konfirmationsläger,så nu ligger han hemma och sover... men jag tycker han ska vakna nu... vill ju prata med han!

men men... på återseende!

pussar

RSS 2.0