Tävling i Nytorp...

I lördags var vi iväg till Nytorp med laget och tävlade, vi kom på en andra plats :) Zorro skötte sig utmärkt och jag är väldigt nöjd med vår debut!


Jag och Zorro efter första starten!

Jag och Zorro på framridningen

Zorro

Laget, alla nöjda och glada och lite galna :P Vi är bäst!

Resultat!


/A


Lång dag med mkt gjort!

I dag vaknade jag runt 09.30 och åt frulle, sen åkte jag med mamma och jesper till xyz och granngården och kolla på hästsaker. Sen vart det stan besökte banken och intersport. Köpte nya skor som egentligen kostade 900 men det var 70 % på dem :) så det vart billigt! Sen vart det en mysig lunch på noj´s!

Sen vart det stallet och fixa och rida Zork!

Bushästen som var galen med mor min igår när hon red honom på sin lektion, lillhästen som fyller 16 år :P haha
Men det tror jag inte han själv är medveten om :P

Nästa lördag så bär det av mot Nytorp runt 07.00 för att tävla dresyr omg 1 med laget! Kul kul, tur jag har jennie som ställer upp som hästskötare och chaufför :)

Idag får även min älskade prinsessa vara med i inlägget, saknar henne så oändligt mkt <3


Nu ska jag dra!

ha de bäst!

kramar

Påsk (:

Just nu sitter jag hemma hos min älskling i krusänga. Vi är mitt inne i påskfirandet, i torsdags så hade vi tp kväll hemma och i fredags var jag och familjen + älsklingen hos mormor och åt mat med Moster Anette och Kusin Max...I lördags så vart det påskbord hemma med Mormor+Anette+Max... Och självklart påskäggsletande :)

Idag har jag hjälp Gustav lite att städa hans rum och fått gitarren i huvudet så nu har jag en bula! Sen har jag fått en försenad födelsedagspresent av Fam Nilsson :) Bild kanske kommer!

men nu ska jag försöka få gustav att baka med mig! Får nog bli kladdkaka!!

Glad påsk på er!


Kram Amanda


RSS 2.0