The end of the year!

Jag har precis kommit hem från Krusänga och min underbara pojkvän! Blev en mysig eftermiddag och kväll där, men tyvärr måste jag hem för i morn är det stall och träning hela förmiddagen:)

Jag älskar min Gustav så himla mkt, 14 månader tillsammans i morn och jag hoppas vi får fler underbara månader och år tillsammans... för jag mår så jävulskt bra tillsammans med honom. Han är mitt allt om inte mer, han är iaf allt mina ögon ser:) Han betyder mest<3 Jag älskar dig Gustav<3 Alltid vi, nu idag och för alltid<3

Sista natten som man somnar nu och det är år 2009, i morn när man går i säng efter nyårsfirandet är det år 2010 och det är bara att ta nya tag som gäller:P Tagga!:)

Idag är det 3 månader sedan jag hämtade Zorro från Näsviken och flyttade honom hem hit till Hudik och han blev mitt ansvar och "MIN" häst:) Shit asså vad tiden springer i väg...Men skoj är det, och vi har lärt känna varandra riktigt bra redan faktiskt:) 

Men nu ska jag ner och göra varm choklad och ta en ipren och sedan lägga mig och tagga för morgon dagen! Längtar:)

Sov gott!

Pussssar Amanda


Ordning och reda och 2010 på ingång...

Nu återstår inte många sekunder, minuter, timmar och dygn av år 2009:p var tog detta år vägen? Helt sjukt vad tiden går fort. År 2009 har varit helt underbart och samtidigt ledsamt och jobbigt! Jag  hoppas att år 2010 blir lika bra om inte bättre, nyårsafton kommer att firas med min underbara och bästa pojkvän och alla underbara vänner!:)

Igår lämnade vår käre B-ponny Bänkebodas Hector oss för att leva vidare och besöka Utina och gänget på de evigt gröna ängarna! R.I:P<3 Har varit för mycket nu 2 hästar som lämnat oss inom en vecka och 5 hästar inom 3 månader... nu får det vara nog!

Snart så är det dags för km i Dressyr och min och Zorros första tävling tillsammans:) Vi ska rida L:A 1 första gången för mig:P men man ska ju ändå rida den dagen så då kan vi lika gärna köra på! idag fick zorro laser av Eva och nya skor av Jonas igår... så nu är han nog på topp igen, efter en liten svacka... blir till att träna på nu de sista dagarna innan km:P Håll en tumme för oss!!:)

Om typ 3 månader så är jag Amanda Wiklund 18 år och ett år närmare pension:P Hahah och nu jävlar ska jag ha mitt körkort! Fan vad fri man kommer känna sig då... :P

I morn blire stallet och sen förmodligen min Älskling<3

På återseende!

/Amanda


Snart jul och vitt som flyger...

Ja så ser det ut just nu! På två dagar har vi fått hur mycket snö som helst och fortfarande massor med flingor som flyger i luften. Mys! iaf så är det två dagar kvar till jullovet och det har gått 4 veckor av min praktik och 2 återstår.  Hur i hela friden gick det till? Tycker nyss jag började och hade fullt sjå att lära mig alla namn... men gud så roligt jag har vill jag lova! Barnen är helt underbara och min handledare + personal är bäst! I övrigt så knallar livet på... en häst som inte mår så värst bra... ngt som är knas... massor med plugg och praktikuppgifter och några till julklappar som ska inhandlas.

Att göra:
* Sammanfattning + filmuppgift
* Plugga matte B
* Plugga trafik
* 3 aktiviteter
* Matteuppgift statistik
* Julklapp pappa och jesper
* Laser Zorro torsdag 17/12
* Sälja korgar
* Städa
* Julbaka
 
Ja som ni kanske ser har jag en hel del att göra! Och nu ska jag åka till min häst och fixa sen blire fixa korgar och kolla på bonde söker fru:)

ha de bäst!

Pusss




RSS 2.0