Aktiv igen?

Länge sedan jag orkade uppdatera här, men har varit så mycket annat i fokus... bland annat har skolan tagit mycket av min tid! Sen har spenderat mycket tid med min älskling, det har varit alla <3 dag, jag har hopptränat och ramlat av... haha... sen har jag varit i Krusänga mm mm...

Tänkte ladda upp lite bilder men som vanligt krånglar de!

Men nu ska jag äta lite glass och ladda för stallet och träning i kväll!!!

Ha det bäst!   Pussss

Myshelg...

Så var helgen över  IGEN... Suck...åter till vardagen!

Helgen har bestått av häst och pojkvän! I fredags så kom älsklingen och sov hos mig, sen på lördagen så dömde han fotboll på glysis och jag var hos Zorro... Vid sex drog vi hem till älsklingen och där blev de mat och melodifestivalen... I morse klev vi upp runt nio och åt frulle sen drog vi till frigge på skidtävling! Sen vart det krusänga resten av eftermiddagen och sen hem och åka till Zorro!

Och nu sitter jag här och längtar efter helgen och min älskling!

Pussss



Ett gott skratt förlänger livet:p Nu nä de blev som de blev hoppas jag du skive många bev:P


Miss you!



Ååå vad jag saknar henne! Min Utina<3

Snö snö åter snö...

vart kommer all snö ifrån? Ska de aldrig ta stopp???
Idag har det snöat konstant och jag och mamma lyckades köra fast med bilen innan vi ens han lämna gården:P då lyckas man ju! Som tur var kom leif och Freddan och hjälpte oss!
Sen blev det en snabbis till Zorro, lektionerna inställda idag, för mycket snö på taket så de vågar inte chansa för riskerna finns ju!

Snart är det fredag igen och helgen väntar... Undra vad den har att erbjuda?

Idag är det 5 hela månader sedan Utina somnade in och besökte himlen som världens vackraste Ängel<3 Känns som igår, när jag låg i min säng i flera dagar och grät och inte kunde förstå, och just den dagen då Gustav kom hem till mig efter allt... den stunden då jag skulle pussa hennes mjuka mulen en sista gång för att säga hejdå... hejdå en allra sista gång! Usch jag kan inte skriva mer... iaf så sköljde allt över mig igår och allt blev så jobbigt:(  R.I.P min Utina<3


Nu ska jag lägga mig i sängen snart och försöka sova!

Pussar /Amanda

RSS 2.0