Bättre...

Bellsan är bättre och hältan syns knappt inte :) Blir skritt i några dagar till så tar vi och sätter igång med trav och så igen sen :) Ska försöka få fröken att bygga upp alla muskler och skaffa lite kondis igen, sedan så laddar vi för tävlingssäsongen 2012 :) Lite taggad faktiskt :)

I morgon ska ju skruttan skos och jag ska hinna motionera henne innan och sedan jobba vid 11 så det blir till att kliva upp tidigt i morgon...

Helgen kanske kommer spenderas i Sandö hos älsklingen! Saknar honom!
Var ju på arbetsintervju idag... det blir nog inget av det i alla fall! Säger inte mer än så än så länge!
Funderar även på om jag bör ångra de beslut jag tidigare tog??
Men det kommer jag aldrig få svar på ändå så!

Ska försöka hålla mig vaken för att sedan hämta mamma vid 23.00 och sedan hem och sova i min underbara säng!

Är förresten jätte sugen på att skaffa mig en lite hund :P

kramar


29 januari...

Då var snart ännu en helg över. Snart är januari slut oxå och vi går in i februari månad, en månad som jag känner att man ibland glömmer bort, händer ju inte så mycket under den månaden! Fast förra året i februari förlorade jag min älskade Zorro så i år blir det ett år av sorg och saknad sedan han lämnade oss.


I helgen har jag firat Älsklingens farmor i förskott som fyller 80 bast på tisdag :) Stort grattis till henne!
Sedan har jag hållt min pojkvän vaken om nätterna med snarkningar och hostattacker eftersom jag är förkyld :P
Tur att han älskar mig ändå! :)


Nu har jag precis ätit och betalat lite fakturor bla ridavgiften, så nu är jag lite fattigare!
Har även lite panik över matte B måste ju klara den, vägrar ju göra om den... typ 20 dagar kvar och jag har en inlämningsuppgift några kompliteringar kvar och två kursprov, känns lovande!
Kanske ska sätta mig ner en liten stund nu???
Ähh vi får se :P

Men i vilket fall som helst så har jag en halt häst vad jag vet, ska kollas i morgon eller på tisdag så vet jag säkert om den är kvar eller om hältan gått över!

Hoppas hoppas!

På återseende!

kram

Jobbintervju...

Nu står ännu en jobbintervju på schemat :) Som personligassistent även denna gång, jag hoppas dock att denna tjänst passar mig bättre! Det är en tjänst på 50 % :) Alltid något! Så vi får se! Återkommer med mer info!

Idag ska jag nog umgås med Stephanie och färga mitt tråkiga hår och försöka få lite liv i det igen!

Sen i morgon står stalljour på schemat och kanske kalas för hjärtats farmor som fyller 80 beroende på hur jag mår i förkylningen.

Nu ska jag slänga mig i duschen och sen åka och pussa på Bellsan :)


På återseende!


kramar

Många känslor..

Jag är inne i en period då allt känns jobbigt, det som tar mest på krafterna är att min andra hälft bor för många mil ifrån mig! Önskar att han skulle vara klar nu med utbildningen och att vi skulle kunna bestämma vart i vårat avlånga land vi ska bosätta oss.. Saknar att ha honom hos mig! Även om vi ses nästan varje helg så blir det lite jobbigt, men jag tycker verkligen att vi klarat det jätte bra hitills :) Så stolta över oss båda! Men vad gör man inte för sin stora kärlek??

Sedan så funderar jag hur allt med Belli, jobb och matten ska lösa sig??
Belli är halt igen och matten går inge vidare... vet att jag låter väldigt negativ, men ibland känns det bara som att allting rasar samman och går emot mig. Så är det för många det vet jag men när det drabbar en själv så blir allt så mycket jobbigare och man inser att många mår piss 365 dagar om året och jag gnäller över kanske sammanlagt 3 veckor på ett helt år.  Men jag förstår inte vad det är med mig och hästar alltså??
Ska jag inte få lite valuta för alla pengar man lägger ner på sitt 4 benta djur?? Som en person sa till mig, man ska behöva betala mer för hästen när den inte går och använda än när den är i full användbarhet.
Som nu så vart ju Belli friskförklarad den 13 januari och igår så var hon halt på andra benet. Men det är nog över om någon dag. Men jag vill ha en frisk häst och kunna träna och rida ut och få lite träningsvärk!
Hoppas att det någon gång ska vända för mig!!!!!!

Saknar också min underbara vän Jennie, jag behöver henne sådana här gånger, hon finns alltid där och har alltid svar på saker och hon får mig alltid att göra det rätta om jag har några beslut eller funderingar.
Hon har stått vid min sida sedan jag var 13 år och jag tror att det har gjort väldigt mycket. Hon var/ är min förebild helt enkelt! Jag har alltid sett upp till henne och kommer alltid att göra det! Hon är min vän för livet och min vän genom allt!

Gud vad jag bara skriver massa osammanhängande saker men jag kände verkligen att jag behövde skriva av mig lite, så mycket som snurrar runt i mitt lilla huvud!

Men nu ska jag inte plåga er mera!

Sov gott!

kram

Fredagen den 13...

Den dagen började bäst :)
Återbesöket med Bellsan idag gav glada besked :)
FRISK HÄST :)

ÅÅÅÅ vad jag är lättad och glad :)

Bellsan bjuder på bilden idag

 

Pusssar


Bellsan 9 år...

Så är det :P Lill flickan blir 9 år idag :) Nästa år är det tvåsiffrigt och tårta som gäller :P haha

Gårdagen blev lyckad.. dock lite jobbig dag idag :P
Nu blir det film och soffläge och ladda om för morgondagen!

På återseende!

RSS 2.0