Länge sen sist...

de var ett tag sen nu, under tiden har jag hunnit fylla 18 år och blivit myndig :P Mycket att göra i skolan nu hemtenta och nk prov men det är bara att ge järnet, påsklov snart :)

Min födelsedag spenderades med släkten och familjen och MIN ÄLSKLING :) Fick massa fina grejer, flytta hemifrånsaker ( Vilket mamma inte gilla, hon vill inte förstå att jag börjar bli stor :P), pengar, presentkort på klipp +färg, pengar till körkort, ridskor och av älsklingen fick jag jätte fina rosor och sen skulle vi gå på bio och äta middag :)

I torsdags så var jag och älsklingen på texas och åt en mysig middag och sen så var vi på bio på Änglavakt, grym film och många tårar :P Helt underbar kväll :)

Nu ska jag plugga lite och sen blir de stallet!

ha de bra tills vi hörs igen!

Kram

Det allra sista...

Blogginlägget som 17 åring i morgon och om 40 min exakt fyller jag 18 ÅR :)



Ha de bäst!!

Pusss!

Har egentligen inte tid...

nej juste, har egentligen inte tid att sitta här vid datorn, har två prov denna vecka och samhällsprovet på fredag är inte att leka med... men jag ger er ett blogginlägg iaf:)

Helgen spenderades med älsklingen.... massa mys på de<3 Sen igår så vart det skola som vanligt och kusinerna + mormor kom på besök och vi hade kalas i förskott för mig som fyller 18 och klara som fyller 9(tror jag). Sen så vart det dressyrträning för mig och zork... han var SUPER DUKTIG, men ack så pigg min polle är :P riktig buse...

Å nu sitter jag här och vill ha helg och lov så att man kan sova och göra vad man vill... fatta vad nice!

I natt vaknade jag av att det var full måne, la mig undertäcket och somnade om och lyckades sova över... men som tur var hade vi inget teckenspråk.

Men nu ska jag börja plugga och ladda för fredag!

Ha de bäst! Pusssss


RSS 2.0